Tawaran hebat di Rumah Terbuka Volkswagen sempena Aidilfitri – penjimatan sehingga RM15,000

Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) bakal menganjurkan Rumah terbuka sempena Aidilfitri di semua rangkaian pengedarannya pada Sabtu ini, 22 June, dari jam 11 pagi hingga 5 petang, dan ia bukan setakat jamuan makan-makan saja tapi paling menarik ada tawaran jualan dan selepas jualan yang bakal dianjurkan bersama.

Nikmati penjimatan sehingga RM8,000 untuk Vento Comfortline dan RM15,000 untuk Passat Comfortline, dengan kadar faedah serendah 1.88% juga ditawarkan. Kadar faedah istimewa juga boleh didapati untuk varian Passat Highline dan Tiguan Highline.

Pelanggan yang menempah kenderaan Volkswagen bakal menerima baucer petrol tambahan bernilai RM2,000 di samping baucer promosi sedia ada bernilai RM1,000, menjadikan jumlah keseluruhan mencecah RM3,000. Baucer petrol tambahan ini hanya akan diperoleh untuk tempahan yang dibuat pada hari berkenaan, dan kenderaan yang didaftarkan menjelang 30 Jun 2019. Pelanggan yang layak juga bakal menikmati program keahlian Volkswagen Care Plus secara percuma.

Malah turut promosi selepas jualan turut dianjurkan, termasuk pemberian diskaun sebanyak 20% untuk penyelenggaraan pendingin hawa, diskaun 20% bagi penggantian bateri dan banyak faedah lain termasuk pemasangan, penjajaran, dan pengimbangan tayar secara percuma. Dan…dalam jamuan makan-makan yang diadakan ini juga akan disajikan durian. #untunglah

Source: Read Full Article